пятница, 17 октября 2008 г.

battle droids technic




Lance Armstrong. Volgend seizoen maakt hij zijn comeback in het wielerpeloton. The Boss komt niet terug om voor de achtste keer de Tour de France te winnen maar om nog meer de aandacht voor kanker te winnen en de boodschap van zijn eigen Lance Armstrong Foundation te laten blijken. De man uit Texas verdient nu dubbel zoveel respect als dat hij al eerder verdiende. Toch zijn er mensen die het in hun hoofd halen om aan de zevenvoudig Tourwinnaar te twijfelen.



Deze mensen denken bij Armstrong direct aan doping. Hoe kan het in hun hoofd naar boven komen hem hiervan te beschuldigen. In de tijd dat de Amerikaan de macht had in de Ronde van Frankrijk is hij wel honderden keren gecontroleerd op alle soorten doping. Wat telkens weer eindigde in een negatief resultaat. Toch heeft nadrukkelijk de Franse pers hun woordje alweer klaar. Volgens hen gebruikt Armstrong een nog onbekende vorm van doping. Maar waarom worden dan in godsnaam oud-knechten als Manuel Beltran, Roberto Heras, Floyd Landis en Tyler Hamilton wel betrapt? Dan zou toch ook Armstrong positief moeten zijn. Ook al zou hij een onbekende vorm hebben van doping dan is het niet meer dan logisch dat zijn knechten die dan ook toegediend zouden krijgen. Want de positieve testen van zijn oude ploegmaten is sowieso nooit in het voordeel van man uit Austin geweest. En wie brengt zichzelf nou in diskrediet?



Bij Armstrong moet gedacht worden aan niets minder dan 'topsport'. Eigenlijk is het nog meer dan dat. Er was niemand die zovaak de belangrijkste wielerwedstrijd op aarde zo vaak won als hij. En nu is hij dus weer terug en niet eens om nog een keer de Tour te gaan winnen. Toch zal hij als hij de mogelijkheid krijgt om de te gaan winnen deze zeker niet laten liggen. Zijn karakter en winnaarsmentaliteit siert de Texaan. Zomaar terug keren ondanks de vele beschuldigingen van jaloerse Franse journalisten, die maar wat graag Armstrong van zijn troon willen zien vallen.



Respect is wat hij van iedereen zou moeten verdienen. Hoe hij straks terug komt is niet belangrijk, maar dat hij terug komt, dat is veel belangrijker


battle droids technic, battle druids game magic.



Комментариев нет: